Create Yours

Camil Petrescu Quotes

Camil Petrescu Quote: “The last night of love, the first night of war.”
Camil Petrescu Quote: “Ceea ce e normal nu poate fi poezie.”
Camil Petrescu Quote: “O femeie superioara “intelege” suferinta pe care o provoaca, e inflexibila in cruzimea ei de refuz cand crede ca asa trebuie, dar nu o vulgarizeaza, nu o trivializeaza prin scene de teatru barbieresc... Bineinteles ca de multe ori, vrand sa aline fara sa se angajeze, ea complica totul, adanceste rana, dar pune in toate acestea o stranie noblete pentru care victima ii e inca mai recunoscatoare, caci cunoaste otravuri noi... Cine rezista mult unui asemenea regim tot sa vindeca insa.”
Camil Petrescu Quote: “Pe potecile lunecoase ale amanuntelor si ale interpretarilor va gasi reazem si o mai adanca dezlegare? Va afla ceva mai multa impacare decat acea sete, care nu se poate potoli in vis? De altfel, cand e un acord aproape unanim asupra relativitatii spatiale, de ce n-am crede ca sistemul de repercutare al cauzelor nu poate afla nicaieri un punct absolut.”
Motivational Quotes
Inspirational Entrepreneurship Quotes
Positive Quotes
Startup Quotes
Albert Einstein Quotes
Steve Jobs Quotes
Success Quotes
Inspirational Quotes
Courage Quotes
Life Quotes
Swami Vivekananda Quotes
Focus Quotes

Beautiful Wallpapers and Images

We hope you enjoyed our collection of 4 free pictures with Camil Petrescu Quotes.

All of the images on this page were created with QuoteFancy Studio.

Use QuoteFancy Studio to create high-quality images for your desktop backgrounds, blog posts, presentations, social media, videos, posters and more.

Learn more